måndag 27 april 2009

Krogkoll.com - Status och utveckling

Arbetet med krogkoll.com har börjat ta fart och hittils har över 100+ krogar lagts in under stockholmsdelen, som är först ut för krogkoll.com.

Under den andra halvan av 2009 kommer samtliga större städer finnas representerade på sajten, med planer till en början på Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Valet och anledningen är enkel: De är våra största städer, med ett bra uteliv. 

Besökarantalet har ökat varje vecka sedan starten, dock inte lika fort som planerat. För första månaden har dryga 1500 besökare hittat till sajten: Inte dåligt, men heller inte bra. Det finns ett stort potential, och att ha runt 1000 besökare per dag är heller inte omöjligt. I jämförelse med allacentrum.se - som jag lanserade för några månader sedan, som i snitt har över 500 unika besökare per dag (... och tro det eller ej, endast 380 stycken besökare första månaden.) 

Det vore kul om du som läser tog dig tiden, eller kanske lusten, att skriva recensioner eller åtminstone kommentera de krogar eller klubbar i stockholm du besökt. Finns det något ställe som är missat får du gärna mejla eller lämna en kommentar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar